אודות

שלום לכם,
שמי אריאל סרולביץ', תזונאי מוסמך בעל תואר שני במדעי הרפואה (M.Sc).
לפני שאפרט על השכלתי, על ניסיוני ועל הרקע המקצועי שלי, ברצוני לספר
כיצד גיליתי שהיעוד שלי בחיים הוא לשפר את אורח חייהם של אנשים?

תמיד אהבתי לחשב קלוריות, לחקור לגביי טיבם של מזונות שונים ולהרכיב תפריטים, אך אהבתי האמתית שמורה לדיבור מול קהל, לשיפור מצב הרוח של אנשים ולהגברת האמונה הפנימית שלהם בעצמם. האירוע המכונן בחיי חל בשנת 2007, כאשר נרשמתי ללימודי תואר ראשון במדעי התזונה. לראשונה הבנתי כי אוכל להפוך את אהבתי למקצוע! גיליתי את יעודי בחיים!

כיום אני מלווה לקוחות באופן אישי, מרצה בפני קהל, מקיים סדנאות ובעיקר ממשיך לחקור את סודות ההצלחה בתהליכי ירידה במשקל ושיפור אורח החיים. כמו כן, אני עוסק בתזונה רפואית במסגרת שירותי בריאות כללית.

מאחוריי הרצאות שונות מעולם התזונה, סדנאות ייחודיות וליווי אישי של מאות לקוחות
שמטרתם הייתה ירידה במשקל, שימור התוצאות שהושגו, שינוי דפוסי התנהגות ושינוי מערכת האמונות הפנימית.

במהלך שנות פעילותי הספקתי כבר להיתקל בקשיים שונים ומגוונים אצל לקוחותיי כגון: חוסר מוטיבציה לשינוי, מיעוט פעילות גופנית, מיעוט זמן, אכילה לילית, חוסר יכולת לדחות סיפוקים ועוד. צלחתי כמה מהמצבים הקשים יותר שיכול לעמוד בהם איש מקצוע בתחום. בחנתי את המצבים האלו ושיפרתי את מיומנויותיי האישיות ואת יכולותיהם של לקוחותיי.

הגיע הזמן שנעבוד ביחד!
אני מזמין אתכם ליצור איתי קשר ולהצטרף לאחת הפעילויות שלי.

השכלה אקדמית:

2010-2012: תואר מוסמך M.Sc. במדעי הרפואה, באוניברסיטה העברית בירושלים, בהנחיית פרופסור איתמר רז.

2007-2010: תואר בוגר B.Sc. במדעי התזונה, במכללה האקדמית תל- חי.

הכשרה מעשית בתזונה רפואית:

2011: בית החולים הדסה עין כרם בירושלים

2011: מרפאות קופת חולים "מאוחדת" במחוז מרכז

2011: מרכז רפואי ע"ש "הרצפלד" בגדרה

מחקרים אקדמאים מפורסמים:

Cahn, A., Livshits, L., Srulevich, A., Raz, I., Yedgar, S. and Barshtein, G. (2015), Diabetic foot disease is associated with reduced erythrocyte deformability. International Wound Journal. doi: 10.1111/iwj.12466

Livshits, L., Srulevich, A., Raz, I., Cahn, A., Barshtein, G., Yedgar, S., & Eldor, R. (2012). Effect of Short-Term Hyperglycemia on Protein Kinase C Alpha Activation in Human Erythrocytes. The Review of Diabetic Studies: 9(2-3), 94–103